návrat

návrat

Anotace: :o)

Procházel ztichlou krajinou
o dlouhou hůl se opíral
tvář měl kápí zakrytou
a jen tiše vzpomínal

na ženu, kterou opustil
na dítě, jež nepoznal
když do služby nastoupil
a už se nikdy nezasmál

svého pána následoval
cizími zeměmi projížděl
spoustu bitev vybojoval
a teď domů přijížděl

procházel místy známými
vzpomínky dýchaly ze všech stran
pak stanul před dveřmi starými
nadechnul se a zaklepal
Autor Kalkulík, 01.07.2006
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí