Dnešní den

Dnešní den

Anotace: Den, na ktery sem se tak tesila a dopadl takto...

Dnešek byl den na hovno
plnej krásnejch věcí
Měla jsem tolik volnosti
a přece byla jako v kleci
Byla jsem s tolika lidmi co mám ráda
ale toho co tak nenávidím jsem tam postrádala
Nahá jsem se koupala v Labi
byla jsem veselá a skoro i šťastná
pak jsem si vzpoměla jak jsme tam byli my dva, sami
Trávy , pití, všeho dost
tak pro co? když ne pro radost?
Ale radost mi to dneska nedá
jen smutek a pláč na mě sedá...
Autor Jarra Wen, 02.07.2006
Přečteno 223x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimava a neco me tam i zaujalo

02.07.2006 13:03:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí