Vysvobození

Vysvobození

Anotace: Člověk, který by skočil z Nuselského mostu, by letěl asi 3,1787 sekundy ... je zvláštní přemýšlet, zda by ta chvilka volnosti za to stála ...

Člověk, který by skočil z Nuselského mostu, by letěl asi 3,1787 sekundy ...
je zvláštní přemýšlet, zda by ta chvilka volnosti za to stála ...

Svět se s náma točí
a jednou zmizí nám z očí.
Jednou přijde sen,
jednou přijde ten,
jenž vše změní.
Jednou přijde vysvobození!

A tak se ptám, jsou tři vteřiny málo nebo moc?
A tak se ptám, je den a nebo noc,
když svět je černej čím dál víc?
Nás nezachrání už nic.
Je lepší tu jen tak stát
a pořád dokola se ptát,
zda všechno zlý se změní,
nebo hledat vysvobození?

Je lepší slyšet ze všech stran,
že jednou zbavím se svých ran,
nebo nečekat na spasení
a hledat vysvobození???
Autor SusanNortonova, 06.07.2006
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak se znám,tak bych si to za ty tři vteřiny stihla rozmyslet...jenže to už by mi to bylo celkem k ničemu...

07.07.2006 08:01:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí