Taková jsem já

Taková jsem já

Anotace: ...

Nemohu Ti říct, kde mám svůj chrám
jednou jsem tady a jindy zase tam
kde bydlím? To sama sebe se někdy ptám
chtěla bych být jinde, ale stále tu zůstávám
jsem žena, co kus života má už za sebou
a básničky jsou její jedinou odměnou
utíkám k nim, protože se do nich toho tolik vejde
hořkost, pláč, radost, štěstí, láska -
- prostě všechno, co z běžného života vzejde
však jednu výhodu básnička vždy má
pokaždé, když ji napíšeš, je v ní kousíček
Tvého skutečného JÁ
Autor mamina, 07.07.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Máš pravdu, není mi 33, ale o něco málo víc. Ale jinak Ti děkuji

08.07.2006 23:11:00 | mamina

sohlasim u basne skoro vzdy zustane to tve já

07.07.2006 22:01:00 | 89Rosa

To je moc krásný!!!

07.07.2006 21:43:00 | petulinka :)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí