Ten stín není můj

Ten stín není můj

Anotace: kdo je víc opravdový, já nebo stín?

Ten stín není můj
obrys, co jsem ráno zahlédl,
byl obrys někoho jiného.
Ten stín mi nepatřil.
Moje duše rozvitá,
měla stín suchého stromu.
Ten stín není můj.
Kruté světlo se o mě opírá,
slunce mi ukazuje
zrcadlo násilí, nahoty a ponížení
Ten stín není můj (a nikdy nebyl)
Ten stín není můj
ani ráno ani v poledne ani večer,
ale už je nějak pozdě brečet.
Autor dead-head, 08.07.2006
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no ja teď už vím taky..., oba stíny jsou moje

23.07.2006 21:17:00 | dead-head

Vím, co myslíš...

Tak který je ten Tvůj..? ;-)

13.07.2006 00:30:00 | Miléne Marguerite

opravdově krásné:o)

08.07.2006 10:53:00 | Swaii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí