Pro ni

Pro ni

Pod rouškou dnů

vkládám do tvých snů

příběhy starých časů

z tvých jemných vlasů.

 

Z divadelní hry

já chtěl bych prý,

pozastavit čas.

Slyšet tvůj hlas

a na pospas

z tvých něžných krás

postavit hráz.

 

V žáru noci,

chci být ve tvé moci.

Z labutích perutí

nás ten zvuk probudí.
Autor Richard Ježek, 21.10.2011
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, kamich
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí