Žárlivost

Žárlivost



Je to horší než sebepoškozování.
Je to psychické vydírání.
Je to kvůli Tobě,
trpím kvůli Tobě,
ačkoliv ty jsi v tom nevinně,

Je to jen ve mě.
Ta bolest,strach a žárlivost.
Ale já udusím to v sobě,
to je přeci maličkost.

Dlužím Ti to,
už tolik jsi mi pomohl.
Nedám Ti to najevo,
ani kdybys mě k tomu dokopl.

Vždyť já přeci toužím po tom,
abys byl šťasten.
Bohužel vím po kom,
Tvé srdce prahne,
a tak se o úsměv,
pokouším marně.

Autor Back to Blackness, 21.10.2011
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí