Mám v hlavě jen Tebe.

Mám v hlavě jen Tebe.



Život jde dál,
časy se mění.
Jeden Tě rozláme,
další Tě slepí.

Stojím si pevně na pochybách.
Nevnímám nic,
jen JEHO a čas.

Tak co dál?
Smutek a žal?
CHci se jen smát,
zpívat a hrát.

Však když jsem s Tebou,
city mě sjedou.
A když se usměješ,
očka Ti zazáří,
jsem v sedmém nebi,
cestu si prorážím.

S Tebou chci být,
snít i bdít.
Omloluvám se,
ale já,
budu Tě stále milovat.

Autor Back to Blackness, 21.10.2011
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí