Letokruhy a srdce

Letokruhy a srdce

Anotace: -

...jsi všelék

a já život

dali mě tě mezi chvílemi a chtěním

aby prsty nemátla tma

ta bezdechá minulost vpletená

ve vzdušné kořeny

vysýchavých vzpomínek na málo

Slzy jsou míza Lásko slyšíš?

Smola onoho štěstí

že jsme živí jako ono dřevo

srůstaje  na léta pospolu

Cesta mezi kameny rve nám sílu z lýtek

den korá večeru

kde dáš mi měkké zákoutí

a jedno mohou být dvě duše

Po tváří stékám ti v dotecích

jsi tam kde já jsem

v očích hlubiny

všedních rán

Tebou výjimečných...

 

 

 

 

 

 
Autor Taog, 21.10.2011
Přečteno 312x
Tipy 9
Poslední tipující: Kyška, Bambulka, CULIKATÁ, Mbonita, zelená víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou tam..vrstvy a podvrstvy..rozměry..

16.02.2012 20:34:01 | Kyška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí