Třináctá komnata

Třináctá komnata

Anotace: -

Osvětlená chodba září,

snad je celá ze zlata,

tajemně se chová, tváří

a na konci... třináctá komnata.

 

Chci odhalit to tajemství,

to tajemství jež skrývá,

vůně jako růže květenství,

poznat ho, co jiného mi zbývá?

 

Dveře železem kované,

nechtějí mě pustit dál,

za závojem tajemna schované,

výsostné právo má jen král.

 

Dívám se a začínám se bát,

na řasách třpytí se slzy,

proč nedáš mi kus sebe znát?

Mně dojdou síly, možná již brzy...
Autor , 22.10.2011
Přečteno 211x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí