Ach litere

Ach litere

Anotace: -

 

/nechci kritizovat, jen říct svůj názor na Nový liter//

++

 

Ach Litere, cos mi to udělal,

měl jsem tě rád a tolik miloval,

proč zhroutils' mi zbožňovaný svět,

proč vydal ses na tenhle nepřehledný let?

 

Byl jsi mi oblíbeným přítelem,

já věnoval ti mé básničky,

tys byl tím, kdo s přehledem,

těšil básníky i ostatní lidičky.

 

Teď bloudím v modrém světě,

ty nabízíš mi různé věci,

po kterých netoužím přeci,

mě fakt nezajímá,

před kolika minutami

mě někdo sledoval,

kolika lidem jsem k přátelství

souhlas dal.

A jestli jsem si někoho oblíbil,

je soukromá věc,

přátelství mezi lidmi je

posvátné přec.

 

Prosím,

dej mi zas jednoduchost a jeho sílu,

ať snadno se doberu ke každému dílu,

řekni, kdo dal mi hvěždičku,

abych si přečetl i jeho básničku,

ukaž nám ty nejlepší básníky,

aby si je přečetli i ti, co je neznají,

by zkoumali skvělé veršíky,

uklidni ty, co v tobě tápají.

 

Chápu, změny byly nutné,

ale věz, co zbytečné je,

je i špatné,

co zasahuje do soukromí,

odradí a lásku k veršům

možná i ochromí,

 

a tou jsme posedlí.

 

++
Autor Kars, 22.10.2011
Přečteno 354x
Tipy 19
Poslední tipující: Holis, Vili, E.T.Jane, PrincessGirl, Dona Quixote, Jeněcovevzduchukrásného, Kars, Kapka, střelkyně1, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí