Dívce co nad křížovkou nevyhrála

Dívce co nad křížovkou nevyhrála

Anotace: -

Na prstech
modrá krajina
tichounký vzdech
pomalu usíná

To jenom Ji
barevná  tuška
na slovo poslechla
doplní řádky

V neznámém kraji
muška zlatá
po cestě do pekla
vezme je zpátky

Zavřít okenice
utekla slova
aby zas a znova
je nemohla více

Ztratit....
Autor Madanik, 23.10.2011
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: mirecek, E.T.Jane, Niky88, René Vulkán
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí