Lžičkou od jogurtu

Lžičkou od jogurtu

Anotace: -

My děti

otců bez iluzí

čekáme na života infúzi

 

My děti

matek beze snů

čekáme na konec všech dnů

 

My děti

sirotci této doby

lžičkou od jogurtu hloubíme si hroby

 
Autor Satha, 23.10.2011
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: jondys, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí