milenci

milenci

Anotace: balada o lásce, která svůj konec měla! nebyla šťastná, ale chtěla!

Přes slzy nevidí…
Přes rty slova neproudí
Měsíc nezáří a slunce mrak odloudil
Nad hlavou stahují se mračna…
Z nebe krev stéká
Pohádka končí aniž by začla…
Lampa stínu se leká…
Zabloudil, bežec noci…
Ztracen mezi střípky snů… tam, kde všechno končí!
Seznámení, na začátku plné vášně…
Touhou rozedrané ruce, těla…
On nabízí jí přítelství, ale ona více chtěla…
Krev…. Stéká po obočí!!
Dýka, v rudé svůj hrot smočí!
Bolestný řev rozléhá se lesem…
Láska zabila lásku… kde jsi? Kde jsem??
Na rozcestí osudu, tam, kde východisko není!
V dlaních drží srdce…jeho či svoje?
Na tom přeci nezáleží!!!
Bolestné vědomí, láska zabila lásku!!!
Pohádka končí-shoď si tu masku!!!
-------------------------------------------
Nikdy se nevrátí… navždy bude bdít!
Na růže kape krev…
Láska změnila se v hněv.
Autor Gwladus, 11.07.2006
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádhera!

16.07.2006 20:39:00 | Monass

Jo to známe..
Láska se až příliš často mění...

11.07.2006 12:33:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí