Stopy v prachu

Stopy v prachu

Anotace: -

Sví k svému a vrána k vráně
až podzim zapálí stráně
stejně svojí staré ráně
postavím se sám

sví k svému, to trochu děsí
možná kdesi nad nebesi
je Bůh, prosím, odpustme si
než na cestu se dám

byl jsem dítě a stěny všude
cítím je růst mým osudem
co nezabije, to zmrzačí
chci žít, ale to nestačí
Autor Hanzi, 24.10.2011
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: Nikotin, jondys, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí