Můj anděli

Můj anděli

Zdravím tě anděli můj,

teď prosím při mně stůj.

Znamenáš pro mě hodně moc.

Chtěl bych být s tebou každou noc.

 

Z pradávných příběhů opráším,

jak ke hvězdám nás dva unáším.

Tvé jméno na rtech pořád mám.

Každý den na tebe myslívám.

 

Moje zdi hluboko uvnitř jsi zbourala.

Moje duše už není tak zčernalá.

Moje záměry se nikdy nezmění.

To ty jsi důvod k mému básnění.

Vypouštím z myšlenek další rým,

jak z ohně line se vzhůru dým.
Autor Richard Ježek, 24.10.2011
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí