TENKRÁT

TENKRÁT

Anotace: -

TENKRÁT

Na mez jsem tě zatáhnul
ne, v kostele bych na tě nesáhnul
a od komůrky postele nemám klíč
pod Jírovec na trávě
jsem tě povalil
daleko od lidí, někam pryč
ať po třech slivovicích nikdo nevidí
v mých nohavicích ten hříšný chtíč
když hltavě jsem tě pohladil...
a kůže na skráních se ti tenkrát chvěla
při té zteči, jako když hadi na stráních
vyslíkaj svý vlastní těla v křeči...
Autor Houda, 24.10.2011
Přečteno 324x
Tipy 12
Poslední tipující: E.T.Jane, Niky88, Kars, Mbonita, zenge, labuť, Lota
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí