Nibiru

Nibiru

Anotace: -

Ach, čo sa nalietam

bolia ma krídla

závidím raketám

rev trysiek, z hrdla

 

hlásočka nevydám

túžby počujú

že chcem ísť sem i tam

kam sny kočujú

 

trebárs na Nibiru

s ňou sa raz vrátim

hráme na šípky hru

zrak neodvrátim

 

od terča modrého

z prvého hodu

trafila bull, striehol

som na náhodu

 

zamieril torpédo

s ťažiskom vpredu

lízol terč škaredo

okrajom, bledú

 

tvár Luny zazrel som

očervenela

napuchla excesom

pomimo cieľa

 

Merkúr ma preklína

pre ďalší kráter

šípkou mejdin Čína

"Ružový panter"

 

zasiahol som obal

vesmíru - praskol

balón zdnu rozďobal

utrpel fiasko

 

nakoniec prehrávam

každý leg, - mínus

play-off ma vráti k vám

na Orbis pictus

 
Autor Petbab, 25.10.2011
Přečteno 220x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí