Ospalá

Ospalá

Anotace: -

Tichým oknem

díváš se dál

a hledáš

za každým rohem

trochu odpuštění

kdo dá

A noc tě líže

svíjíš se v ní

procitáš

vždy v cizím obětí

jak sklenka nedopitá

Ospale zíráš

na tváře svý zpomalený

svůj obraz líbáš

jsi leknín bolehlav

tma vlá

Bere ti křídla

každý rozednění

co znáš

v očích se mihla

tvá šedá tvář

zas usínáš...

 
Autor had, 25.10.2011
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: Maryje..., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí