Smrt nejlepšího přítele

Smrt nejlepšího přítele

Anotace: ... přítele člověka

Uvadají sedmikrásky,
černá bílý bez,
nikdo tolik nemiloval
jako utýraný pes.
Tam ve stínu v kruté křeči
svoje tělo strachy krčí.
Kde je jeho vlídný pán?
Proč musí umírat pod stromem sám?
Srst ztrácí lesk a oči život.
Uhasíná hvězda, všechen mihot.
Jedna tlapka čumák kryje,
srdce vyhasíná, vrah si ruce myje.
Naposled vítr zavál,
naposled pes vzdech,
obrůstá trávou, tělo zdobí mech.
Autor melebele, 13.07.2006
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

sice drsné ale krásné a plné emocí, nádhera!

13.07.2006 19:55:00 | Monass

vážně píšeš krásné básně, plné smutku,něžné krásně

13.07.2006 19:53:00 | Jats

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí