Směju se lidem

Směju se lidem

Anotace: -

Směju se lidem...


Směju se, když na chytré si hrají.


Směju se, když zbytečně se ptají.


Směju se, když bojují za víru.


Směju se, když básní o míru.


Směju se, když chtěj snít o lítání.


Směju se, když sami sebe haní.


Směju se, když chtěj si řezat žíly.


Směju se, když dí, že maj dost síly.


Směju se, když myslí na odvetu.


Směju se... celému světu.


Směju se Vám, je to tak.


Opravdu, co je však


vtipné?...

Autor Megan, 26.10.2011
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, Amonasr, zamotán v nedospělosti, E.T.Jane, dark evelyn
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A pak že lidi jsou málo veselí...

03.11.2016 13:26:34 | Pelican

Směješ se i sama sobě?

12.06.2013 23:42:38 | muchomůrka bílá

Se stejnou hysterií :)

13.06.2013 13:41:42 | Megan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí