Čistá zvířecí duše

Čistá zvířecí duše

Anotace: -

Pojď těšit mě v mém neštěstí

můj chlupatý mazlíčku,

chci jen zabořit prsty

do tvého hebkého kožíšku.

 

Hladit tvou srst zlehka,

tak jak se ti to líbí,

od tebe mě podlost nečeká

ani žádné falešné sliby.

 

Každá chvíle s tebou, víš,

je v mém srdci navždy vrytá,

co na tom že nemluvíš,

vždyť slova nejsou důležitá.

 

Chci do očí se ti dívat,

jež přetvářku neznají,

před tebou nemusím nic skrývat,

tvé skutky nic zlého netají.

 

Ty nedokážeš nic předstírat,

tvé srdce věrně buší

a nezištně umíš milovat,

neboť máš zvířecí duši.
Autor Charibeja, 26.10.2011
Přečteno 381x
Tipy 7
Poslední tipující: Anjesis, Kapka, drsnosrstej kokršpaněl, Květka Š., E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí