Víno jako krev

Víno jako krev

Anotace: -

Víno jako krev



 


Víno jako krev


rozlévá do žil


touhu a chtění.


 


 


Chytneš ji za ruku


a v rytmu chvění


spolykáš stud.


 


Cinkání skleniček,


společnost bublá.


Chichot těch holčiček…


Prvá jak druhá!


 


 


Nestačí okusit!


Chceš  vychutnat


do hloubky


pravěké klání.


 


Tak jako vinař


ocenit zrání!


 


Něžně se rudé rty


ke sklence vinou.


Jiskřící oči beze hry


na nevinou…


 


A pak se ztratí…


Snad z víry na zradu.


Vše se pak zhatí!


Žízeň se rychle


přemění do hladu…


 

Autor Jahudkka, 27.10.2011
Přečteno 261x
Tipy 7
Poslední tipující: Anjesis, WAYWARD, synanceia, Lota
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí