šlépěje tmou...

šlépěje tmou...

Anotace: Tak lehce se zapomíná...

úhledné střechy velkoměsta
z vikýře holub hledí
na dlažbu prašných cest
nad hlavou sovy letí
moudrostí starých ozvěna
křídly tebe hladí
kanály stoupá dým
pod podrážkami bot
osudy lidské mizí
Autor Jats, 15.07.2006
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K tomuhle bych prostě jen řekl, že se mi to strašně líbilo.

15.07.2006 10:06:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí