Pro Tebe...

Pro Tebe...

Anotace: ...možná je to odpověď...

Nevím jaká je to hra,která znát mám pravidla.
Krásně pohráváš si se slovíčky.
Čtu správně mezi řádky?
Lásko,odpovím Ti tedy na otázky.
Duše má je klid a mír ,jindy boj a cíl.
Jestli mi to sluší,možná, snad,
vím ,že ta slova nemáš rád.
Chceš vidět moji podobu,ale to přece nemohu.
Polibek Ti vrátím ráda,hned jak budeš chtít,
ani říkat krásko mi nemusíš.
Do dlaně dám Ti ruku svou a vést se nechám touhou Tvou.
Do světa budeš muset jít,chceš-li mě vážně mít.
Nebo mám snad já,poslat k Tobě anděla?
Možná to udělám a hvězdy lásky mu do ruky dám.
Autor isisleo, 18.07.2006
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

-)))

28.02.2008 09:06:00 | vodnař

Pošle Ti anděla možná
Je pravý? Kdo to pozná ? :-))

21.11.2006 18:50:00 | batata

:o)
Připadá mi, že ta hra je Dáma,
podle tahu následuje protitah...
zbrklost není tu tolerována...
však poražený není
na žádné misce vah...

15.09.2006 19:53:00 | Cecilka

Povedu Tě krásným krajem,
chvíli peklem a pak rájem

31.07.2006 17:58:00 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí