Hledání

Hledání

Anotace: ...dtto...

Hledáš to, co není,
jsi na té cestě zcela sám,
nevíš, že i když člověk zraní,
neměl by zůstat sám.

Není na světě pravdy,
která by byla pro každého.
Každý musíme dát něco svého,
aby po nás nezůstal jen klam.
Autor Hančí, 11.01.2005
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí