Šálek pravdy

Šálek pravdy

Anotace: .....i tak to chodí

Vypil jsem šálek
A usnul
Viděl jsem tebe
Nás
Spolu
Dva
Oba
Vzbudil jsem se
A vidím tu
Zase nás dva
Tebe zakopu
V tom šálku
Byla tvoje krev
Autor Vik, 11.01.2005
Přečteno 552x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí