Kotě

Kotě

Anotace: každý špatný skutek bývá potrestán

Tone
Kotě malé slepé
Přímo v rybníce
V rukou dívky lepé
Patří Marice
A ty řveš
To ne!

Nic
Dál ve stejném duchu
vítr vodu cuchá
od ucha až k uchu
má úsměv
ta mrcha
dál řveš z plných
plic

je snad hluchá?

O týden později jdeš zase k rybníku
Na jeho břehu zas sleduješ Mariku
Ve chlípných spárech cizího muže
Patří nejspíš k ruské rotě
Ona brání se co může
A ty si říkáš nuže
Neměla topit slepé kotě

Znásilněna
Zmlácena a ponížena
Zhroutila se na okraji vsi
Očištěna
Napadlo tě náhle
Očištěna
A s pohledem vzhůru
Si poslouchal vít psi
Autor Jindibi, 23.07.2006
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné... ale bylo by to za devadesát, za to "vít psi"

06.01.2007 19:52:00 | Gentleman v rubikové kostce

Očištěna....ale asi až na dno...

23.07.2006 20:03:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí