svatba zeleniny

svatba zeleniny

Anotace: -->

a princ jede si pro svou sněhurku,
místo dvou očí cibule,
prsten ne na prst, ale na okurku
místo paží z listů zelí rolky
a kde hlava, tam fazole,
a tam, co nohy,dva pórky.
dvě děti: rajče s ředkví bez pat,
škoda jen,že v břiše skončí
já budu jejich kat
Autor p. pomerín, 25.07.2006
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí