Uhasíná

Uhasíná

Anotace: a zbude jenom popel a prach na cestách...

po tobě zbyl
matný odlesk v záclonách
a tvý oči skleněný
už mě nepálí
už jenom trochu
bolíš
a z duše se kouří
v zátylku je cítit síra
a plamen co měl hořet navždy

...uhasíná...

ještě se párkrát probudím
do plesnivých rán
a bude dobře
den za dnem
už to znám
už jenom trochu
bolíš
Autor Mlha, 27.07.2006
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná trochu odbytý konec, ale líbí ...

31.07.2006 08:36:00 | Pablitofracek

Du bist sehr ...

27.07.2006 00:32:00 | sinor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí