Děkuji za tenhle život

Děkuji za tenhle život

Anotace: Mnohdy bych rád vyměnil svůj život za život slepce ...

Kdo na otázku mou odpoví ?
Kdo v těžké chvíli mi napoví ?
Kdo nabídne mi ruku pomoci ?
Kdo povede kroky mé až budu tápat po noci ?

Snad vítr vanoucí ze spod?
Snad chlad jdoucí od vod?
Snad země vonící hlínou?
Snad oheň živen vinnou ?

Vždyť nežádám tak mnoho,
Vždyť chtěl bych pouze vidět toho,
Kdo mi život zde na Zemi dal,
Kdo slepotu mi do očí včaroval.
Já rád bych mu za to vše akorát na tisíckrát děkoval,
Že ušetřil mě pohledu,
Na ten ze Země zbylý rozbořený val.
Autor Wooh, 12.01.2005
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí