Sen

Sen

Anotace: Jen tak...

Tam, na pahorku snů,
Mezi listmi a trávou.
Tam, pod oblohou modravou,
Já spatřil osůbku,
Jak namalovanou…

Ústa jako z obrázku,
Co nesou melodii tvou.
Kukadla z modrých oblázků,
Které pálí hloubkou svou…

Slova, které skládá,
Vlasy, kterýma mává,
Doteky, které mě dává,
Já oplácím ji něhou…

A ona? Jen se usmívá,
Usmívá a neví...
Neví stejně jako já,
Zdá to je,
Či není…
-
Jenom další,
Krásný sen…
Autor Pain, 30.07.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

jůůůůůůůůůůůůůůů hezoučkatý

26.01.2007 19:25:00 | Nút

takový miloučký

30.07.2006 18:20:00 | Mlha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí