Rady

Rady

Anotace: Věnované Elišce, přímo mě dokopala, abych pro ni něco napsala=D

Rozsviť si lampu v pokoji
a vzpomeň si na své dětství.
Ať už tě uvidí kdekoli
nenech si sebrat sobectví.

Rozsviť si lampu v pokoji
a nenech si nic nalhávat.
Ať už tě prozradí cokoli
nauč se štěstí postrádat.

Zhasni tu lampu v pokoji
a nedej se smutkem polapit.
Ať už tě uslyší kdokoli,
tak nenech se ničím utišit.
Autor Lacosta1, 04.08.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne...ono je to nekdy potreba, ano...

31.08.2006 13:31:00 | sejko_no_pi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí