Není máma jako máma

Není máma jako máma

Anotace: ***

Zauzlované žížaly se ti kroutí u pusy.
Říkám si, že snad není tak drzá,že to nezkusí.
Ale pletu se, je to hadí dáma.
Možná starostlivá, pečující,ale ...
Bohužel hysterická máma!

Pro mě trochu cizí,
ale nemůžu se tvářit líně,
když se do mě naváží
jeho máma, moje tchýně.

Zasílám spoustu krásných slunečnic,
svojí mámě a ještě trochu víc.
Děkuju jí tady mezi váma
a říkám si, že ona je stejně ta nejlepší máma.
Autor milenium, 05.08.2006
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí