Rozkaz

Rozkaz

Anotace: Další pokus o něco jinýho :o))

_________________ Tvá víra,
_________________ je jen tvoje
__________________ Tvá síla,
_________________ je i moje.
_________________ Tvá ústa,
_________________ dnes zradí.
_________________ Tvá ruka,
________________ nepohladí.
________________ Uděláš to,
________________ co já řeknu.
_________________ Chápeš???
_________________Dnes v noci
_________________ chci slyšet
________________ krev sršet,
________________ stříkat,pršet.
Až noc bude v úplňku se utápět a ticho bude hlučné,
Ty budeš moje,ve zlu se potápět,všechno bude stručné
Ty kuchyňský nůž popadneš,v klidu,času máme dost,
Do srdce párkrát bodneš,hezky s úsměvem,žádná zlost.
_________________ A teď budem
_________________ navždy spolu.
________________ Vládnout světu
________________ vládnout všemu
Autor chroust17, 08.08.2006
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Koskenkorva
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vidíš, a já si toho obráceného kříže všiml až teď, když to čtu poněkolikáté... je to moc hezký...

02.09.2006 15:59:00 | etud

Brr..:-) super

08.08.2006 19:32:00 | ZZuzkAA

neotřelý, originální, pěkný*

08.08.2006 14:05:00 | Mlha

Jedním slovem - zvláštní :-)

08.08.2006 13:18:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí