Vkodlačí balada

Vkodlačí balada

Anotace: psáno z nudy....:o)

Strach,
mě v krvi proudí dávka smrtící.
Strach,
mé tělo,jen schránka nad zemí se klonící.
Strach,
já bojím se každé další minuty.
Strach,
ptáš se sám sebe,zdali jsi to ty.

Úplněk,
tu bílou kouli proklínám.
Úplněk,
jakmile vyjde,já mozek svůj vypínám.
Úplněk,
mě na těle chlupy začnou rašit.
Proklatý úplněk,
Já lidi musím zabíjet,i strašit.

Odpuštění,
Já u každého z vás hledám.
Odpuštění,
svůj nůž nad hlavu zvedám.
To odpuštění,
snad od pekla mi pomůže.
Vlastně ani odpuštění,
mé srdce hříchů plné,do nebe nemůže.

Konec,
já ukončit to všechno musím.
Konec,
a neodsuzujte mě za to prosím.
Ten blížící se konec,
dělám to jen pro dobro lidí
Můj konec,
Ačkoli i mě už život v ústraní nudí.
…..
…….
……….
Je to za mnou,
srdce bolí.
Ač nahoru bych chtěl,
osud cestu dolu volí.


……
………
Autor chroust17, 09.08.2006
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva, BARBYE
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný, dobrý námět.

29.05.2009 05:38:00 | BARBYE

Nádherná báseň. Chtěla jsem dát 100-nějak jsem se překlikla,tak promiň.

20.08.2006 19:13:00 | s.e.n

Ahoj.Jako balada se mi to dost zamlouvá. Pac.

09.08.2006 14:34:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí