Netvor

Netvor

Anotace: stačí si přečíst...

nenávist hněv
ke dnu tě táhne
sevřený pěsti
vede tě vztek
chaos a běs
na tebe sáhne
kulku v noze
obtéká krev

mysl plná
negativní zloby
a bolesti
co vykřičet nejde
už nejsi human
jsi nástroj války
vymytej mozek
vojáček

hromadný hroby
to s tebou nehne
nářek matek
ani dětí brek
mučení vraždy
pro tebe práce
obětí tvých
nezpočet

přestal jsi cítit
nemáš rád lidi
nejlepší přítel
zbraň teď je
kéž by zas bylo
takový doby
kdy lidskost
vyhraje
Autor zewlakk, 12.08.2006
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdy nená a mít ani snad nemůže .. ne šťastného vítěze

15.04.2007 14:32:00 | Sammi-Kielli

co vím o válce??? že válka nemá nikdy vítěze..

15.08.2006 14:54:00 | zewlakk

pokrytče, co ty víš o válce

15.08.2006 14:35:00 | soske

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí