SKANDÁL

SKANDÁL

Anotace: Jen čas všechno ukáže v pravém světle, čas je pravda, odpověď, odhalení, nahota.

SKANDÁL

... kap ... kap ...
... kap ...
.

Nahá v dešti
na otázky bez odpovědí
ptám se úst ticha.

Čas?

V zatoulaných myšlenkách znovu Tě ztratím
a tisíckrát najdu sebe.

Upřímnost.

Stejně tak, jako kapky mě neoblečou...
Jak stejně nesmyjí hříchy z mé duše...
Vzpomínky se rozprchnou, ale neutečou.
Já už Tě nemůžu vnímat jednoduše.

V marnivé chvíli poetiky...
Stojím nahá v dešti...
A Ty mi máš říct, proč tu jsem.

.
... kap ...
... kap ... kap ...
Autor Turmalina, 13.08.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám podobné pocity jako Goog fairy.

25.08.2006 16:56:00 | Zedka

tahle básnička je mi něčim hodně blízká, moc se mi líbí...:)

20.08.2006 23:33:00 | good fairy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí