Kočičí mňoukání

Kočičí mňoukání

Anotace: Chtít navěky...člověk nikdy nepřestane toužit!!!!Ráda bych kdybyste mi dílo ohodnotili komentářem!Díky

Chtěla bych být prvním odrazem v tvých očích, když Tě ráno probudí.
Chtěla bych být tvou spásou, co s prvními ranními doušky rosy tvou žízeň zahubí.
Chtěla bych protkat svými vlasy ty tvoje, aby nás nerozdělil čas.
Chtěla bych cítit tvoje polibky celý život,znovu a zas.
Chtěla bych cítit sílu tvého obětí.
Chtěla bych se zbavit toužebného prokletí….
z nějž vede cesta všech cest.
Královna cest jíž chci se nechat svést .
Plout časem s tvým světlem v srdci.
Plížit se s tebou každičkou nocí.
Hrát až dokonce-dokonce kdy už se dál nebude chtít.
Odhalit vteřinu kdy bude čas odejít.
Odejít a neptat se kam.
Zdát se nám bude, že byl to jen klam.
Časem žal přebolí a po bouři slunce vysvitne.
Nejde uprosit aby nebe bylo jen blankytné.
A tak se slzou na víčku pak polibek dej.
Na ústa co toužila…na bledou orchidei.
Autor mely, 13.08.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc hezká báseň.Jenom mně tam nesedí ten závěr.Spokojit se z polibkem-již dopředu?
Ale je to krásně napsáno.

13.08.2006 15:39:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí