Upozornění

Upozornění

Anotace: pro čteníchtivé čtenáře

Ahoj přispěvatelé! Založila jsem svůj blog, kde budete moci má dílka číst, ale už ne stahovat a posílat dál pod vlastním jménem.. Toto bohužel liter nezaopatřil. Protože jsem ale nyní skoro stále mimo pc, těšte na na září. A já se taky moc budu těšit na Vaše dílka k přečtení a pro radost. Adresu, kde budou moje "stvořeninky" k přečtení si tu najdete, až se vrátím, a pak budete moci zase číst ( tedy v případě Vašeho zájmu)...
Krásné dny a mějte se sluníčkově! - především vy, kteří jste mě četli, nebo k jejichž dílkům jsem se vyjadřovala já.
P.s pro G3OR3E: edituje se takto: na pravé straně okna - má díla seznam - pak v pravém horním rohu u řádky s označením díla je malinké slůvko edit v hranaté závorce..

některá má díla zde dříve zveřejněná a smazaná jsou nyní k přečtení na http://ni.va.sblog.cz/

hlasovat můžete ale i tady - budu ráda, a chcete-li, komentáře lze vložit sem nebo i přímo do blogu.

Děkuji za váš zájem.
Autor ni.va, 14.08.2006
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí