Slovo

Slovo

Anotace: slovo...

slovo je nůž
slovo je květina
slovem často všechno začíná
slovem ublížíš
slovem pohladíš
slovem se přeje i proklíná

slovo je radost
slovo je bolest
slovem i provedeš zákeřnou lest
slovem to začalo
slovem to končí
slovama žijeme a nechme se vést
Autor zewlakk, 15.08.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký rým, hezké myšlenky

24.08.2006 23:58:00 | Pe&Pa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí