Dny v dlani

Dny v dlani

Anotace: ...

Dny v dlani napsané dejte mi přečíst
Osudu vmotané do živých čar
Vím, že jen pro zvané otevře sešit
Tajemník životů, dechu a mar.

Dny v dlani napsané, ztracené v dešti
Minulost sbalená na letní byt
Přísliby přidané na konto zvěstí
Sny z očí sebrané nesmíme chtít

Dny v dlani napsané, hořící svíce
Zbytečně zvědavci zkouší se ptát
Jen zítřek může nám prozradit více
Čeká tam plus, mínus, děleno, krát?
Autor Jn.s, 15.08.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Výborné. Budoucnost je jako kus nepopsaného papíru a
záleží na lidech, jaká bude.

28.09.2006 22:15:00 | jehlaspichlas

Hm...a nebo taky rovnítko :-) Ale to bychom byli už na konci :-)

15.08.2006 17:34:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí