Prsty jeho, dlaně

Prsty jeho, dlaně

Anotace: o čem se nemluví

Nedotýkej se jeho
svého přítele
Když zle´s ho podvedla
jak zaoblil se den
a ve svém srdci nad ránem
měla´s nevěru..

Ano,
já sundám prsty
z jeho dlaně
a jenom hledět
dlouze budu na ně
v tichém pokání..

Jako oči šerosvitu
jež se nebrání..
novému dni
Autor šedá bílá myška, 17.08.2006
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to naprosto skvělý.... dlouho sem tady lepší nečetl

17.08.2006 14:39:00 | Jourdonnais

nemám slov na túto báseň, je proste úžasná :o)))

17.08.2006 07:44:00 | pretorius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí