Co je to...život ???

Co je to...život ???

Anotace: Po delší době se vracím k "normálnímu" tématu

Co je to...život ???

Život je divadlo se spoustou lidí.
Ale nejsme to my kdo na herce hledí.
My jsme ti herci v kulisách světa.
Stačí jediný výbuch a je po nás veta.
Jsme herci kteří na změny - ve scénáři "ŽIVOT" čekají.
"ŽIVOT" však změny své pečlivě utají.
Jeden den hrajeme a zítra po nás zbyde kus místa.
Smrt se v roli své nemýlí - je si jí jistá.
Možná jsme loutky, když splétají nás nitky lásky.
Občas se přetrhnou a zbydou jen na čele vrásky.
V příběhu život hrajeme každý moc rolí.
Je to na autorech(scénáře), kolik jich každému zvolí.
Prarodič, rodič, příbuzní a děti...
Nikdy se neptají jak v té roli je ti ?
Proto hrajme své role jak nejlépe dokážem.
Ať se autorům v publiku v dobrém světle ukážem.
(LSI, 17.1.2005)
Autor LSI, 17.01.2005
Přečteno 516x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí