Loďka

Loďka

Anotace: ***

Postavím si loď, bude dřevěná.
Postavím jí sobě, jen musím najít polena.

Natřu jí na bílo s modrými pruhy
a plachtu vymaluji barvami duhy.

Jaké jí dám jméno?
Chce to, aby znělo, aby zářilo
až v přístavu budeš mě vítat.

Jaké jméno jí dám?
No poraď, řekni sám.

Možná jméno ze všech jasné,
jméno nad všemi tak krásné,
to jméno, kde nesmí chybět ani hláska,
má loď ponese nápis-Láska.
Autor nathre, 19.08.2006
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná básnička!

19.08.2006 15:27:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí