První plků plný pokus

První plků plný pokus

Anotace: Základ této básničky vznikl jako příspěvek pro naše třídní fórum pěti "pé". Je to důkaz, co dokáže jedno malé neškodné hecování...

Plnící pero plním, papír počmárám,
pilně přemýšlím, pak pojmy poskládám.
Píšu převážně poezii, přítomnost plísním,
popisuji prázdnotu planety pohledem přísným.
Protože povrchnost, pokrytectví potupně
původní populací prorůstá postupně.
Pozoruji pospíchající paní a pány
potřebující plnit povinnosti, plány.
Pozvolna pocitům pochmurným propadám,
půllitr plný patoku pivního popadám!
Autor Zedka, 21.08.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... dobrý ... je vidět ze když se dá všech pět "P" dohromady, ....
...... ...tak si se vším víte rady

12.09.2006 15:06:00 | HarryHH

tak toe dávačka:))
já zkoušel něco podbného na H..je toho taky plno..

06.09.2006 21:52:00 | disorganized chaos

Hezké, smysluplné, zajímavé.. =)

21.08.2006 19:49:00 | desela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí