KURTU DONALDU COBAINOVI

KURTU DONALDU COBAINOVI

Anotace: Peace, love , empathy.

KURTU DONALDU COBAINOVI

Zfetovaně nevinný...
Jsi odkazem generace
jako jediny.

Ty tak trochu blázne...
Slabý a odhodlaný...
Žít není krásné.

Ten, v němž vidím samotnou sebe...
Smyslu života mého rozumněl.
Být citlivý naživu je těžší než nebe...
On sám to neuměl.

Jako věčně si stěžující dítě...
Kytarový králi, lidé milují Tě.
Psychopatický úsměv a tvé prosící oči...
V životě jsme na rozbitém kolotoči.

Obměkčeni dětským úsměvem...
Autor Turmalina, 22.08.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně a citlivě napsané.

25.08.2006 15:01:00 | Zedka

"Být citlivý naživu je těžší než nebe..." Tak v tom s tebou naprosto souhlasím.

22.08.2006 09:56:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí