ZŮSTAŇ..

ZŮSTAŇ..

Anotace: Ještě malou chvíli..

On a ona. Bezbranní a polonazí..
On a ona. Milenci i sebevrazi..
On a ona. V promrzlé trávě napospas bezbranně leží..
V pozadí kulisa lesa, do jejich vlasů teskně sněží.

Je to tak krásné a naivní, tak sladké.. Já nemohu věřit..
Zakaž mi to prosím, tati, otče, zakaž to své dceři..
Celým tělem, úplně pohlcená, tak bezmocná a zranitelná..
Okamžik nahořkle sladký, chvíle neporazitelná..

Jsi přesvědčen, že to nevím. Já však dobře znám své postavení.
Jsem tvá kořist, trofej.. Tak trochu užívaná pro pobavení..
Nevím, proč jsem to řekla a proč ty ses zeptal na tak zbytečnou otázku..
Vypadat jako zamilovaní ještě neznamená věřit na lásku.

Neptej se. Jsem tu proto, že tu chci být.
Neomlouvej se. Nech mě svůj sen snít.
Přestaň předstírat. Chci slyšet tvůj hlas, ale nechci vědět, co říká..
Nelži mi. Krutá pravda se lží se tak snadno míchá.

Vem si mě, dnes můžeš.. Nevím, co bude zítra.
Jsem jiná, už nerozebereš tu část slabou z mého nitra..
Významné, bezpodmíněné, tak silné, smyslné.. miláčku.
Chci brát si z tebe co nejvíc, ale nepadat z bílého obláčku.

Jsem tu teď pro tebe a ty jsi tu pro mě.
Tak významné věci zní tak nevinně a skromně..
Soucit a ohled. Ty vlastnosti nám však vůči sobě scházej..
Neměj strach. Jediné, co chci je: Ještě neodcházej..
Autor Turmalina, 18.01.2005
Přečteno 772x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí