Co bolí, ať přebolí ...

Co bolí, ať přebolí ...

Anotace: Aby to bylo vyvážené, tak zase jednou něco "z opačného pólu" ... :o)

Vzpomínky
Na Tvůj úsměv, co hřál

Tvá náruč
Chci v ní zůstávat dál

Usínám
Unavená z čekání

Přestávám
Věřit na svítání

Dojemné
Ranní loučení

Bolestné
Světa zhroucení

Naivní
Přání lásky

Hluboké
Na čele vrásky

Dusí mě
Skrytý žal

Prosím Tě
Chci věřit dál

Utíkám
Ze světa úzkosti

Procitám
S pocitem radosti

Život jde dál ... něco vzal a něco dal ...
Autor Beepat, 18.01.2005
Přečteno 864x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí