Před spaním

Před spaním

Anotace: Jo to se musí psát??! AHA! No ale to je vopruz!

Když člověk zavře oči
v hlavě se mu točí
vír myšlenek,
než usne
a stařec - den
uschne.
Když spáč zavře víčka,
své představy si hýčká
a z nich pak vzejde sen
a z něho nový den.
Autor Monikáč, 19.01.2005
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí